• Twitter
  • Twitter
  • Twitter

Vedlikehold

Trenger du noen til å ta vare på eiendommen din?

Hage og basseng krever omsorg, og vi hjelper deg gjerne! Ikke overlat eiendommen din til tilfeldige hender!
Kanskje pendler du mellom Spania og Norge og ønsker at noen ser til til huset ditt når du selv ikke er der? Vi har spesialisert oss på vedlikehold slik at du trygt kan overlate ansvaret til oss.

Ønsker du at noen skal ta vare på hagen for deg? Vi befinner i et området hvor det er lett å få planter til å gro og vokse, men de krever riktig stell. Det bugner av frukttrær i området som må behandles riktig for å gi god frukt. Dette kan vi mye om og gjør det gjerne for deg!

Svømmebasseng trenger tilsyn og spesielle produkter, uansett om det er med saltvann eller klor. Vi gjør gjerne jobben og sørger for krystallklart vann året rundt!

Huset ditt krever også sitt, og vi jobber sammen med profesjonelle håndverkere som kan løse alt innenfor husets vegger: elektrikere, rørleggere, murere og snekkere. Det er godt kunne få komuniserere med noen på ditt eget språk, både når det gjelder hva problemet er, hvordan det kan løses og ikke minst til riktig pris!

Er det større prosjekt du ønsker å få gjort, klikk videre til : oppussing.

Ta kontakt – vi gir deg et uforpliktende tilbud på det du ønsker vi skal gjøre for deg!
Durch betonung des strukturellen in der ghostwriter für wissenschaftliche arbeiten algebra hatte sie entscheidenden einfluss auf die entwicklung der modernen mathematik zu beginn des 20.