REF: 205
Alfaz del Pi
Enebolig
Tårnhuset - nydelig villa med stor hage
Pris fra: 1.400€ UKE
Pris til: 2.450€ UKE

Jeg er interessert i

6 +
6 +
5 +
Ja
Ja

Denne vakre eiendommen ligger 5 min å kjøre fra Altea, Albir og Alfaz del Pi. Et utmerket sted å dra på ferie med familien eller en vennegjeng! Passer også utmerket godt til et seminar eller et kurs! Huset er delt i 2 selvstendige boenheter med hver 4 soverom, 2 bad, åpent kjøkken til stue og spisestue.

I hovedhuset er det plass til 16 personer pluss barnesenger og i annekstet «La Casita»  er det plass til 4 personer.

I 2012 ble huset totalrenovert, her er det nytt og lekkert! Huset er meget pent møblert og veldig godt utstyrt. Kjøkkene er en laget for de som er glad i å lage mat!

Hver etasje har 2 terrasser med fantastisk utsikt over appelsinlunden og fjellene «Sierra Bernia» . Det er i tillegg et lite hus på tomten «La Casita» hvor det kan bo opptil 4 personer med eget bad, stue og kjøkken.  Felles er den stor tomten på fire mål med egen parkeringplass, tennisbane, svømmebasseng og en stort grillområde med utekjøkken og utemøbler.  Eiendommen er på 278 kvm og den store,flotte tomten på ca 3000 kvm
Det bugner av frukt og mandeltrær i hagen, så her kan du få fersk presset juice store deler av året. Det er en opplevelse å  nyte utsikten fra bassengområdet hvor en ser appelsiner og fjell så langt øyet rekker. Her er stille og fredelig og uendelig vakkert!

I høysesongene leies huset ut som en enhet.

Ja
Ja
Ja