REF: 206
Alfaz del Pi
Rekkehus i nærheten av DNSCB
Pris fra: 0€ UKE
Pris til: 0€ UKE

Jeg er interessert i

Nei
Nei
Velholdt rekkehus med fin beliggenhet like ved det felles bassenget i den veldrevne urbanisasjonen Residence Park, beliggende en 5 minutters kjøretur fra sentrum av Alfaz del Pi og en 10 minutters gange fra den norske skolen. Gode fellesarealer med pent bassenganlegg, boccia-bane, lekeområde for barn, basketballkurv og parkanlegg. I tillegg er det et felles grillanlegg med stort langbord for nabo- og vennesammenkomster. Parken vedlikeholdes av gartnere og en driftstjeneste er ansvarlig for svømmebassenget.
Rekkehuset har to etasjer med et totalt areal på omtrent 100m2, og består i 1. etasje av stue med kjøkkenavdeling, bad med dusj, vask, toalett og vaskemaskin og et soverom med to enkeltsenger. Det er terrasse utenfor både stue og soverom.
I 2. etasje er det et soverom med dobbeltseng og bad med toalett, bide og badekar, i tillegg terrasser på hver side av huset. Det er klimaanlegg i begge soverom og mulighet for ekstrasenger, og elektrisk gulvvarme i alle gulv. I stuen er det en gass peis. Elektrisk varmtvannsbereder. Komfyr på kjøkken er kombinert gass/elektrisk.
Det er egen bod for rekkehuset i tilknytning til fellesanlegg. Det er norske Tv kanaler og internett inkludert.
Nei
Nei
Nei