REF: 220
Alfaz del Pi
Enebolig
Flott villa i Foya Blanca med  basseng og stor hage
Pris fra: 800€ UKE
Pris til: 1.300€ UKE

Jeg er interessert i

6 +
3
2
Ja
Ja

Velkommen til en flott feriebolig i Foya Blanca i Alfaz kommune. Foya Blanca er en urbanizacion, omgitt av appelsinlunder og ligger ca 3  kilometer fra kjente turiststeder som strandbyen Albir, «norske» Alfaz del Pi og fantastiske Altea. Det er kort gåvastand til restauranten El Jardin og Wellness El Jardin som tilbyr masasje og skjønnhetspleie.

10-15 minutter unna med bil/taxi, ligger store fornøyelsesparker, dyreparker, badeland,  shoppingsentre mm med opplevelser for både liten og stor. Området har også et rikholdig utvalg av flotte turmuligheter, både til fots og til sykkel.

Huset  har 3 soverom, 2 bad, stue/kjøkken, vinterhage/glasshus og vaskerom, alt på et plan. Stue og soverom har separat aircondition/varmeanlegg. Bad, stue og vinterhage har varmekabler. Stuen har i tillegg gasspeis. Huset er meget godt utstyrt, både inne og ute.

Uteområdet inneholder saltvannsbasseng, møblerte uteområder på alle boligens sider, frukttrær og utekjøkken med grill, kokemuligheter og eget kjøleskap. Servicehuset for bassenget inneholder også et bad med dusj og toalett. Oppå servicehuset er det en takterrasse med flott utsikt over området.

Her kan man nyte kvalitetstid ute hele året når været tillater det. Og det gjør det jo ofte i solrike Alfaz. Området er velsignet med over 300 soldager i året.

Utvask og strøm kommer i tillegg til leieprisen.

Ja
Ja
Ja