REF: 115
Albir
Enebolig
Flott hus med nydelig hage-et ferieparadis!
Pris fra: 1.500€ UKE
Pris til: 2.200€ UKE

Jeg er interessert i

6 +
4
3
Ja
Ja

Denne vakre eiendommen ligger i et rolig boligområde i Albir. Huset ligger usjenert til og er omgitt av en nydelig hage med alt fra palmer til fruktrær.  Huset har totalt 4 sovrom og 3 bad, med plass til 8 personer pluss 2 barnsenger. Hele huset ble totalt renovert i 2020 og er smakfult innredet og veldig godt ustyrt! Her finner du det meste fra yogamatter til vinskap! I første etasje finnes et stort kjøkken, stor stue, et soverom og et bad med jacuzzi. I andre etasje finnes 3 soverom og 2 bad, et lyst og deilig oppholdsrom og en liten kjøkken krok. Huset er meget velutstyrt med gassovn, elektrisk ovn, mikrobølgeovn, grill og peis m/pizzaovn i eget grillhus, 4 kjøleskap og eget vinskap. Her er airconditon/varmepumpe i alle rom og varme i badegulvene.

Her er det godt utsyrt for barnefamilier med 2 barnesenger , en robust trille og egen lekekrok for de minste og bordtennis.

Ute har en eget privatbasseng, flere sittegrupper, stor lekeplass og et innebygget kjøkken hvor en kan åpne opp glassveggene helt.  Utekjøkkenet er utstyrt med egen pizzaovn og grill! Dette huset er en drøm for de som liker å lage mat og nyte livet!  Hagen, som er svært facinerende, er vakkert belyst om kvelden og har appelsintrær, sitron, granateple, mandel- og oliventrær.
Det er også en liten carpedam med rennende vann.

Det er gangavstand (700meter) til sentrum med supermakred og mange gode restauranter og det er kun 1,8 km til stranden. Fantastiske turmuligheter rett ved huset og det er også mulighet for å spille tennis og paddle eller å ride like ved huset.

Ja
Ja
Ja