REF: 212
Alfaz del Pi
Enebolig
Fin og solrik enebolig med hage og basseng i rolig boligområde i Foya Blanca
Pris fra: 900€ UKE
Pris til: 1.500€ UKE

Jeg er interessert i

6 +
3
2
Ja
Ja

Boligen ligger flott til med fin utsikt til områdene rundt fra takterrassen. Rundt boligområdet er det fine turer å gå i flotte appelsinlunder. Uteområdet er fint beplantet med frukttrær og har et fint nyrenovert badebasseng, utemøbler og solsenger. Det er også grill og kjøleskap ute ved bassengområdet

Boligen er på et plan og har god standard og rikelig utstyrt. Den inneholder stue, spisestue, åpen kjøkkenløsning med alle fasiliteter, vaskerom og hall. Det er 3 soverom, hvor 2 har egne bad med dusj direkte fra soverommet. I tillegg er det et bad til med dusj. Totalt 8 sengeplasser inkl ekstraseng i det ene soverommet. Barnestol og babyseng også tilgjengelig om ønskelig.

Med en radius på 10-15 min kjøring så har man flere fine strender, aktivitetsparker, golfbaner og muligheter for fjellturer. Kun 5 min kjøring til nærmeste supermarked, shopping og restauranter. Det er også en restaurant i gåvstand fra ;»El Jardin». I samme bygg som restauranten finnes «Wellness El Jardin» som tilbyr massasje og skjønnhetspleie.
Altea og den ærverdige gamlebyen ligger bare ca 10 min unna. Kun 45 min unna Alicante Flyplass. 40 min til båthavna i Alicante by og 1 t og 15 min til flotte Valencia.

Minimumsutleie er 1 uke.

Sengetøy, håndduker, internett/TV er inkludert i leien.
Strøm betales etter forbruk.
Obligatorisk sluttrengjøring er 175€

Boligen er registrert i spansk utleierregister. No Registro: VT-494025-A.

Ja
Ja
Ja