REF: 226
Altea
Leilighet
Balcon Altea - flott beliggenhet og nydelig utsikt
Pris fra: 450€ UKE
Pris til: 890€ UKE

Jeg er interessert i

4
2
2
Ja
Ja

Balcon Altea ligger midt mellom gamlebyen og strandpromenaden i den pittoreske byen Altea. Det er ca 10 min gange til strandpromenaden og det samme til den sjarmerende gamle gamlenbyen hvor en har et godt utvalg av restauranter og butikker. Buss og tog forbindelser er innen 5 min gange.
Stor og flott terrasseleilighet som ligger sentralt og fredelig midt i mellom gamlebyen og strandpromenaden i sjarmerende Altea.

Bygget hvor leiligheten ligger deler basseng med de omliggende bygg. Det er også tilgang på paddlebane i sameiet. Det er egen garasjeplass.
Her er det 2 soverom med 4 sengerplasser, 2 bad, stue , spisestue med åpen kjøkkenløsning. Her er også en hems oppfra stuen med sengeplass til 2 ungdommer/barn.

Eksklusivt heltre JKE kjøkken i eik, fullt utrustet med bl.a. komfyr, ventilator, oppvaskmaskin, kjøl/frys, mikro, kaffetrakter, vannkoker og rikelig med kjøkkenutstyr, glass og servise m.v. Det er varmekabler i alle gulv. Meget velutstyrt leilighet.

2 pene fliselagte bad med varmekabler og dusj. A/C i stue/kjøkken og hoved soverom, vaskemaskin, tv med norske kanaler, internett.

Ja
Ja
Ja