• Twitter
  • Twitter
  • Twitter

Rengjøring

rengjøring

En skikkelig rengjøring krever kompetanse! Spanske Carmen har jobbet sammen med oss i årevis og er et unikum innen rengjøring. Hun er grundig, ansvarsfull og svært effektiv. – en virvelvind!

Ønsker du noen som kan ta ukesvasken for deg?
-Hadde det ikke vært deilig å komme til et rent hus? Ingenting er vel som å komme hjem til et rengjort hus, fliser og vinduer skinner og hvor det ikke minst, lukter rent! Unn deg selv litt rimelig luksus!

Slippe å gjøre rent rett før en drar hjem fra ferien?
-Mange av dere som har feriebolig her i området låner/leie ut huset til familie, venner og andre. For å slippe konflikter om kvaliteten på rengjøringen ved avreise , kan det være smart å sette vekk utvasken av boligen til andre: La oss profesjonelle ta oss av det! Send oss en forespørsel og vi gir deg en pris på hva det vil koste pr gang. Hvis dere ønsker vask av sengetøy og håndklær kan vi også ordne dette.

Trenger du hjelp med vår rengjøringen?
For et bedre vedlikehold av huset er det lurt å invistere i en grundig rengjøring en gang i året. For det første blir vakkert i øyeblikket , og for det andre blir det mye lettere å vedlikeholde resten av året. I Spania er det et høyt kalkinnhold i vannet som sliter på dusjkabinett og fliser, spesielt på bad og kjøkken. Med de riktige produktene og jevnlig rengjøring vil det rett og slett holde seg fint lengre. Ta gjerne kontakt og få et uforpliktende tilbud. Vi kommer gjerne hjem til deg for å gi deg en riktig pris!

Skal du på ferie til Costa Blanca og ønsker rengjøring under oppholdet?
-Svaret er enkelt ; ta kontakt med oss!!

Vi garanterer at du blir fornøyd.
Thus, writing a pitch does we do your essay feel pretty difficult, I admit.