• Twitter
  • Twitter
  • Twitter

Leilighet med 3 soverom i Mascarat 324

UTLEIE

Leilighet med 3 soverom i vakre omgivelser ved Mascarat- Altea
Leiligheten ligger i Pueblo Mascarat urbanización som hører til Altea og ligger midt mellom Calpe med sine hvite sand strender og Altea sentrum med sin arkitektur og kultur. Pueblo Mascarat er et ferieparadis med fine leiligheter i et velstelt boligfelt (tettsted) med flere bassenganlegg og strand og restauranter like ved. Det er et fantastisk område å gå tur i, og er veldig rolig og sikkert med mye trivelige folk i en avslappende atmosfære. Stranden ligger 150 meter fra komplekset og innen 10 min gange finner en barer og restauranter og diverse vannsport for de som ønsker det.
Leiligheten er romslig og godt utstyrt. I første etasje finner du kjøkken, stor stue, toalett og balkong med utsyn til basseng og sidesyn til havet. I andre etasje er det 3 soverom og 3 bad. To av soverommene har dobbeltseng og på det tredje soverommet er det sovesofa med plass til 2. To av soverommene har en liten balkong med utsikt til fjellene og bassengområdet. Det er egen garasjeplass tilhørende leilighet.
Det er ett nydelig total renovert basseng og avslappende hage rett nedfor utgangsdør, med gode solsenger. Dette er et lukket område kun for urbanisasjon i Pueblo Mascarat med egen nøkkel. På toppen av denne urbanisasjon bygning med heis tilgang er det også 2 store vakre ny oppussede svømmebasseng med omegn som er privat kun for urbanisasjonen. Her er solsenger, toalett og dusjer.
Det er 2 padle/ tennisbaner lokalisert på taket av bygget i nærhet til bassengene, dette komplekset har nydelig utsikt over havet, fjellene og helt til Benidorm i horisonten. Her kan 2 og 4 spillere spille på hver sin padle tennisbane.
Det er 150 meter å gå til badestrand, med rent og nydelig vann hvor det er en kafé i vannkanten åpen fra morgen til sent på kvelden. Her serveres Paellas, tapas og mange andre gode retter og her har du full oversikt til barna og strandlivet. Det tar 30 minutt å spasere til dagligvare butikken Masymas og tar omtrent 5 min med bil.
Priser fra 490 til 850€ pr uke ,Strøm, vann og internett er inkludert i prisen. Utvask kommer i tilegg.

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Referansenummer utleie (obligatorisk)

    Skriv din beskjed