Leie av bil og buss

Ønsker du å leie bil?

Ønsker du å se og oppleve litt mer under oppholdet i Spania?
Spania er et utrolig variert og spennende land som har mye å by på til liten og stor . Landet er rikt på kultur og natur og spanjoler er svært imøtekommende og vennlige. Her på Costa Blanca er det ikke langt til små, pittoreske landsbyer i fjellet, eller til storbyer som Valencia og Alicante. Hvis du er glad i vin kan du ta en tur til kjente vingårder i innlandet eller hvis havet lokker finnes det en nydelig kyststripe med fine strender og restauranter med nydelig sjømat.. Veinettet i Spania er svært bra og det er ukomplisert å bevege seg rundt i bil.

Vi kan hjelpe deg med å finne leie bil. Vi har seriøse samarbeidspartnere som har operert her i årevis og leverer god kvalitet/pris. Du kan få levert bilen på døren eller du kan ta den ut på flyplassen. Du velger, prisen er den samme! Trenger du barnesete er det inkludert i prisen!

Et lite praktsik tips på veien:
Parkering: Det en bør huske på er at i de fleste hovedgater i byene er parkering oppstiplet med enten blå eller hvit maling hvor blå betyr at man må betale og hvit betyr at det er gratis. Er du i en blå sone er det en betalingsautomat innen kort rekkevidde. Skulle du være uheldig å få bot fordi parkometeret har fått ut, kan denne annulleres på automaten ved å betale et par €uro!!!

Ønsker du å leie buss med sjåfør?
Hvis dere er mange som reiser sammen trenger dere kanskje buss for å komme fra og til flyplassen , det kan ofte svare seg! Eller kanskje dere vil dra sammen på utflukter under oppholdet? Vi samarbeider flere bussselskaper og kan tilby busser med sjåfør i alle størrelser, fra 12 til 50 sitteplasser. De har også busser for rullestolbrukere. Ta kontakt for å få et pristilbud!

Ta kontakt for mer informasjon

7 plasser
busser